Prezzo al pubblico consigliato

€ 449,00

(IVA inclusa)
2362

4.2 sulla base di 2,362 recensioni degli utenti

1215
772
209
73
93
Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Nota: le recensioni sui prodotti potrebbero includere variazioni. Alcune variazioni, servizi e/o funzionalità del prodotto menzionate nelle recensioni potrebbero non essere disponibili in tutti i Paesi.

Opinioni positive più utili
0

Buon acquisto

102 cm (40") 21/07/2018 di Salvatore61 (Italia) Acquirente verificato Verificato

lo ricomprerei allo stesso prezzo. ottima risoluzione video. software scarso

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Buono

Funzioni

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

12

0

Segnala questa recensione
Critiche più utili
0

Bubel w eleganckim opakowaniu

102 cm (40") 22/09/2018 di rozgoryczony (Polonia) Acquirente verificato Verificato

Telewizor z fabrycznym defektem w postaci clouding'u (jasne plamy podczas ciemnych scen). Zaufałem marce SONY i teraz żałuję.

Qualità delle immagini

Sufficiente

Qualità audio

Buono

Funzioni

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

30

0

Segnala questa recensione

2,363 recensioni di utenti

0

Works well.

102 cm (40") 06/01/2024 di Stan678 (Regno Unito)

Had this TV for years with no problems. Recently had to download the Apps again.

Prestazioni

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Muuten hyvä, mutta sovellusten saanti ongelma.

123 cm (49'') 22/11/2023 di Pera83 (Finlandia)

Vaikeaa on saada netin kautta sovellukset toimimaan. Esim. Uusi katsomo sovellus on mahdotonta saada asennettua.

Prestazioni

Nella media

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Nieudany

102 cm (40") 11/11/2023 di Amorek 1966 (Polonia)

Jestem bardzo niezadowolony z zakupu. był już 2 razy reklamowany i dalej jest uszkodzony.

Prestazioni

Scadente

Design

Scadente

Semplicità d'uso

Scadente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Patrycja @Sony Support PL
13/11/2023

Witaj,

Bardzo nam przykro z powodu napotkanych problemów. Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony. Dziękujemy za poświęcony czas i dodanie opini.
W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem odbiornika zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony

Kontakt:
https://cutt.ly/bwYzagEI

Pozdrawiam,
Patrycja @Sony Support PL

0

resetowanie androida

102 cm (40") 17/06/2023 di JaroPL (Polonia)

po około roku użytkowania telewizor co jakiś czas resetuje się - wyłącza obraz i resetuje androida ( około 2x w tygodniu)

Prestazioni

Sufficiente

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Customer Support
19/06/2023

Witaj JaroPL!

Dziękujemy za Twoją opinię. Poniżej przesyłam link do aktualizacji telewizora, jeżeli problem nie ustąpi zapraszamy do kontaktu, postaramy się pomóc.

Link do aktualizacji:
https://tiny.pl/cmp3c

Link do kontaktu:
https://tiny.pl/cmp38

Pozdrawiam,
Patrycja @Sony Support PL

0

Geweldig beeld

123 cm (49'') 20/04/2023 di Swakke65 (Belgio)

Is reeds onze 3de sony tv, altijd tevreden over geweest

Prestazioni

Eccellente

Design

Buono

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Super odbiornik

123 cm (49'') 26/12/2022 di robert6060 (Polonia)

Sprawuje się bardzo dobrze. Niestety nie pamiętam dokładnej daty kupna.

Prestazioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

1

0

Segnala questa recensione
0

Great picture froom Sky and trouble free

102 cm (40") 09/10/2022 di catesby (Regno Unito)

Excellent and great picture. Will buy again when the time comes

Prestazioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Ottima tv

102 cm (40") 22/09/2022 di Stefyp69 (Italia)

Ormai c'è l'ho da 3 anni, mai avuto problemi, la consiglio

Prestazioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

0

0

Segnala questa recensione
0

Niestety telewizor nie odbiera większości kanałów.

123 cm (49'') 18/09/2022 di Stefan Celiny 77 (Polonia)

Niestety nie jestem zadowolony z kupna TV SONY KDL-49WE660, gdyż niedawno został zmieniony system nadawania w Polsce na DVB-T2 z tego powodu telewizor nie odbiera większości kanałów telewizji na ziemnej. Telewizor prawdopodobnie będę musiał wymienić na inną firmę który odbiera sygnał DVB-T2. Po tym zakupie straciłem zaufanie do pro duktów firmy Sony.

Prestazioni

Scadente

Design

Nella media

Semplicità d'uso

Nella media

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

1

0

Segnala questa recensione
Risposta da Customer Support
29/09/2022

Witaj Stefan Celiny 77!

Dziękujemy za Twoją opinię. Telewizor rzeczywiście nie posiada tunera DVB-T2, ale niestety nie mamy wpływu na to, że został zmieniony system nadawania telewizji naziemnej w Polsce. Na szczęście nie musisz kupować nowego telewizora, aby odbierać kanały nowej telewizji naziemnej należy dokupić dekoder DVB-T2.

Pozdrawiam,
Patrycja @Sony

0

Brak dekodera hewc2

102 cm (40") 06/08/2022 di P79C (Polonia)

Miał być z dekoderem, a jednak brak . Dziadostwo . Ale norma jak coś jest tanie to jednak jest drogie

Prestazioni

Nella media

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

1

0

Segnala questa recensione
Risposta da Customer Support
08/08/2022

Witaj P79C!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.

Rzeczywiście, podany odbiornik nie jest przystosowany do odbioru nowego standardu: https://bit.ly/3bEW3Qg
Nieoficjalnie mogę zalecić zakup zewnętrznego dekodera.

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Très belle image, couleurs et reliefs nuancées

102 cm (40") 24/04/2022 di Atome (Francia)

Par contre le son est trop "métallique" malgré les réglages proposés.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Buono

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Sony Support Team
26/04/2022

Bonjour Atome,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes ravis de lire votre satisfaction sur la qualité d'image.
Pour ce qui est du son, nous vous invitons à essayer les étapes ci-dessous :
• Vous assurez que la TV est à jour : https://bit.ly/3KfWLic.
• Débranchez le câble d'alimentation pendant quelques minutes puis d'essayer à nouveau.
• Si le problème persiste, appuyez sur le bouton d'alimentation de la télécommande et maintenez-le enfoncé pendant 10 secondes (lorsque le téléviseur est sous tension), le téléviseur redémarrera automatiquement.
Si le souci persiste, n'hésitez pas à nous contacter :
https://bit.ly/3q1uTau.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony Support FR

0

Für Amazon nicht geeignet

102 cm (40") 21/04/2022 di Gerhard 1972 (Germania)

Immer wieder probleme mit abspielen von Amazon prime Viedeo

Qualità delle immagini

Sufficiente

Qualità audio

Sufficiente

Design

Sufficiente

Semplicità d'uso

Scadente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Sony Support Team
25/04/2022

Hi Gerhard,
es tut uns leid, das zu hören. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa@Sony Support DE

0

PESSIMO

102 cm (40") 17/04/2022 di Robb1_seventy8 (Italia)

Appena comperato ha funzionato egregiamente per circa tre mesi. poi il modem interno ha smesso di funzionare e sono 4 anni che nonostante sia stao 4 volte in assistenza, è rimasto non funzionate.

Qualità delle immagini

Nella media

Qualità audio

Nella media

Design

Buono

Semplicità d'uso

Sufficiente

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Sony
20/04/2022

Ciao Robb, grazie per il feedback, siamo spiacenti di sentire che hai problemi
Se la TV non funziona bene e hai bisogno di un aiuto contattaci qui: https://cutt.ly/JSgwgPc (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Sami @Sony Support IT

0

podstawowy jak na te czasy, i duży jaki chciałem

102 cm (40") 08/02/2022 di maxdeo74 (Polonia)

NIe posiada dekodera DVB-T2-VECS. CO w różnych sondażach podawany że jest. Jeśli ktoś nie ma odbioru tv kablowej , nie polecam.

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Nella media

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

1

0

Segnala questa recensione
Risposta da Customer Support
10/02/2022

Witaj maxdeo74!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Zachęcamy do zapoznania się z oficjalnym artykułem: Które modele telewizorów są zgodne z DVB-T2 i HEVC? https://bit.ly/3JhGysx
W razie pytań lub wątpliwości, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu: https://bit.ly/3gIf4jr

Pozdrawiam,
Amelia @Sony PL

0

Jakość/Cena

123 cm (49'') 05/02/2022 di Sliski2000 (Polonia)

W stosunku jakoś do ceny wypada nie najgorzej, natomiast po ponad 3 latach użytkowania w tv padły lampy LED (koszt naprawy 600 zł). To niestety dość częsty problem w tych modelach.

Qualità delle immagini

Sufficiente

Qualità audio

Nella media

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Customer support
07/02/2022

Witaj Sliski2000!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Przykro nam z powodu doświadczonych przez Ciebie niedogodności.
Pragniemy zapewnić, iż Twoja opinia została odnotowana w naszym systemie.

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Eigentlich guter Fernseher

123 cm (49'') 15/01/2022 di H 49 (Germania)

Habe den Fernseher seit 2017 keine Probleme habe etwas mehr erwartet sonst soweit okay

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Nella media

Design

Buono

Semplicità d'uso

Nella media

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Sony Support Team
17/01/2022

Hi,
danke für dein Feedback. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa @Sony DE

0

Bonne qualité d image mais en panne en 1an et demi

102 cm (40") 13/01/2022 di Nico767 (Francia)

J ai acheté cette télé pour la salle de jeu de mes enfants la télécommande ne fonctionne déjà plus au bon 1 an et demi et je doit passer au service après vente domage

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Sony Support Team
17/01/2022

Bonjour Nico,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes navrés d'apprendre votre expérience.
Si nous pouvons vous aider avec quoi que ce soit, n'hésitez pas à nous contacter :
https://bit.ly/3q1uTau.
(Copiez-collez cette adresse dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

Telewizory Sony

102 cm (40") 28/12/2021 di roman 58 (Polonia)

Dobry obraz, dobra współpraca z internetem. Brak możliwości aktualizacji przez internet.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

1

Segnala questa recensione
Risposta da Customer support
30/12/2021

Witaj Roman 58!
Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Każdy feedback ze strony Klientów jest dla nas niezwykle istotny i brany pod uwagę w dalszych etapach udoskonalania produktów Sony.
Państwa uwagi zostały przekazane do odpowiedniego działu.
Celem zaktualizowania telewizora zachęcam skorzystać z poniższego linku:
https://bit.ly/3sODEXh

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Sin acceso a Netflix !!!

102 cm (40") 23/12/2021 di Philjam66 (Spagna)

Despuès de varios meses ya no tenemos acceso de Netflix a travès del mando.

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Buono

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Nella media

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Sony Support Team
27/12/2021

Hola,

Sentimos que tengas algún inconveniente con el televisor. Sin embargo, te recomendamos seguir las instrucciones que se indican en este enlace para solucionar el problema de la aplicación Netflix: https://cutt.ly/6UxfiXn (copia y pega el enlace en tu navegador)

Si necesites asistencia adicional, deberías ponerte en contacto con nuestro Soporte técnico a través del siguiente enlace y estaremos encantados de ayudarte: http://bit.do/fLHsL (copia y pega el enlace en tu navegador).

Nesma @Sony ES

0

Nemulțumit

102 cm (40") 12/12/2021 di Armeanu (Romania)

Am cumpărat acest produs cu 1 an în urmă,abia de 4 luni am inceput să îl folosesc,și am constatat din păcate că au fost bani aruncați.Se mișcă extrem de încet,de cele mai multe ori nu se conecteaza la wifi, probabil și Vestel daca luam ieșeam mai câștigat.Este rușinos pentru o marca precum Sony să aibă astfel de neajunsuri,ba mai mult sa nu îndeplinească caracteristicile ce sunt promise la acest dispozitiv.Bineinteles că l-am trimis și în service pentru remedierea acestei probleme,însă fara nici un folos,aceași problema cronica o are.Cu siguranță voi merge mai departe pentru a mi se înlocui acest produs.Am dat calificativul "satisfăcător" doar pentru calitatea imaginii,nimic mai mult.Cu siguranță,nu recomand.Celalalt tv Samsung android pe care îl dețin se mișcă ireproșabil.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Nella media

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Szkoda ,że na GUIDE nie ma podglądu obrazu

102 cm (40") 10/12/2021 di zyga1951 (Polonia)

Mam go trzy(3) lata i jak dotąd działa bez zarzutu ( oby tak dalej), niemniej mam pytanie: czy będzie działał w nowym, przyszłorocznym systemie naziemnym DVB/T2 hevc, czy zostanę zmuszony do kupna nowego dekodera? Pytam, bo obecnie odbiera mi : WYDARZENIA 24 HD hevc - tylko WYDARZENIA 24 . Na innych moich telewizorzch Sony 32" i 37" tego programu nie odbieram. Czytałem, że modele tego telewizora z 2017 roku nie odbierają DVB/T2hevc, niemniej mój jest z października 2018 r.Będę wdzięczny za informację

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Buono

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Customer Support
13/12/2021

Witaj Zyga1951

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audio - wizualnych.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Niestety model KDL-40 WE660 nie posiada wbudowanego tunera DVBT2:

https://bit.ly/3m0IX1E

Paula @Sony PL

0

Satisfecho con reservas

102 cm (40") 04/12/2021 di Manolo (Spagna)

Al sintonizar algunas emisoras como Antena 3 es necesario ACEPTAR siempre las cookies. Debería tener la posibilidad de aceptarlas una sola vez y ya olvidarme de esa molestia. Me puse en contacto con el Servicio Técnico pero no fué solucionado.

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Buono

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

1

0

Segnala questa recensione
Risposta da Sony Support Team
07/12/2021

Hola,

Sentimos que tengas algún inconveniente con el televisor. Sin embargo, necesitamos más información sobre el inconveniente que tiene con la antena 3. Por lo tanto, deberías ponerte en contacto con nuestro Soporte técnico a través del siguiente enlace para ayudarte mejor: https://cutt.ly/kEKdBk1 (copia y pega el enlace en tu navegador).

Nesma @Sony ES

0

Plně funkční

102 cm (40") 19/11/2021 di Sonka 40 (Repubblica Ceca)

Tento produkt jsem zakoupil před 1 rokem. Jsem spokojen.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Nella media

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

very reliable

102 cm (40") 22/10/2021 di dronie (Regno Unito)

I bought this tv in 2018 and it runs like it was bought yesterday

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Good quality

102 cm (40") 17/10/2021 di Dod10 (Regno Unito)

Nice stuff very nice picture. Love this tele very impressive

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Sony support team
23/12/2021

Hi Dod10,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV, and for more years to come.
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony UK

0

Ottima immagine ed ottime funzionalità

123 cm (49'') 12/10/2021 di lu97 (Italia) Acquirente verificato Verificato

Dopo 3 anni di funzionamento, sono sempre tanto soddisfatto dell'acquisto. Sony è sinonimo di qualità sotto ogni punto di vista anche per i televisori di nuova generazione.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Buono

0

0

Segnala questa recensione
0

BUEN PRODUCTO

102 cm (40") 30/09/2021 di Señor Pepe (Spagna)

Estoy satisfecho con el televisor y lo que echo en falta es mejor servicio postventa online.

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Nella media

Funzioni

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Customer Support
04/10/2021

Hola,

Sentimos que no tuvieses una experiencia satisfactoria con el servicio postventa online. En este caso, necesitamos más información sobre el problema que tienes, por lo cual deberías ponerte en contacto con nuestro Soporte técnico a través del siguiente enlace para ayudarte mejor: http://bit.do/eSCtP (copia y pega el enlace en tu navegador).


Dina@Sony Support ES

0

BUN

102 cm (40") 28/09/2021 di eusbbe (Romania) Acquirente verificato Verificato

pacat ca nu pot instala aplicația hbo go si nu inteelt de ce..

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Sufficiente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Binnen 3 jaar defect maar verder prachtig toestel.

102 cm (40") 28/09/2021 di Ruben12 (Paesi Bassi) Acquirente verificato Verificato

Toestel binnen 3 jaar defect beeldscherm (mist kleur in weergave). Buiten fabrieksgarantie en wettelijke garantie via verkopende partij lijkt onhaalbaar. Nu de hoop gevestigd op de coulance vanuit Sony. Bij herstel zijn meer sterren op zijn plaats.

Qualità delle immagini

Scadente

Qualità audio

Buono

Funzioni

Buono

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Nelze aktualizovat

123 cm (49'') 21/09/2021 di DB01 (Repubblica Ceca) Acquirente verificato Verificato

Poslední půl rok nefunguje netflix a nyní i youtube. TV mi nabízí aktualizace ale při potvrzení o stáhnutí aktualizací hlásí chybu připojení k internetu, při kontrole připojení ukazuje sílu signálu a stav připojení vynikající ale aktualizace stále nejde stáhnout a hlásí opět chybu připojení.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Buono

Funzioni

Nella media

Design

Nella media

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Excelent

102 cm (40") 21/09/2021 di Lucian (Romania)

Un produs foarte bun,la pretul de achizitie. usurinta in exploatare,meniu intuitiv

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Posiada świetne funkcje

102 cm (40") 08/09/2021 di Kulf (Polonia)

Bardzo fajny telewizor, dużo pomocnych funkcji i łatwy w obsłudze

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Qualche difetto

102 cm (40") 04/09/2021 di Sergiolo 41 (Italia) Acquirente verificato Verificato

Dopo poco meno di tre anni non si riesce più a vedere Yiu tube e ogni fentativo di ripristinarlo è stato inutile. Manca l 'app Raiplay

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Nella media

Funzioni

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Sony
06/09/2021


Ciao, grazie per il feedback.

Assicurati che il TV sia aggiornato alla versione 8.609. Per farlo, premi il pulsante HOME sul telecomando e seleziona Impostazione- Assistenza cliente - Support prodotto.
Se il TV non risulta aggiornarlo, bisogna farlo premendo si " Aggiornamento software" nello stesso menu altrimenti farlo tramite una chiavetta USB seguendo la procedura indicata qui: https://cutt.ly/NWYOvH8 (copia e incolla ogni link in una nuova finestra del tuo browser).

Per RaiPlay, siamo spiacenti di informarti che questo TV non supporta questo servizio.

Raf @ Sony Support IT

0

Ottimo televisore, qualità eccellente.

102 cm (40") 10/08/2021 di Luìss21 (Italia) Acquirente verificato Verificato

Ho il televisore solo da qualche settimana e lo trovo un ottimo apparecchio. Soddisfatta della scelta, lo consiglio vivamente.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

0

0

Segnala questa recensione
0

skvělé funkce

102 cm (40") 25/07/2021 di jari2 (Repubblica Ceca)

Tento produkt jsem zakoupil rodičům. Nyní používám jako druhý v domácnosti.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Telewizor dobry ,ale...

102 cm (40") 23/07/2021 di Mirek59 (Polonia) Acquirente verificato Verificato

Telewizor bardzo dobry ,obraz bez zarzutu ale padł zasilacz (pod koniec gwarancji!) .Całe szczęście bo nigdzie nie mogłem dostać nowego.

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Buono

Funzioni

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Unstable

102 cm (40") 18/07/2021 di RichS71 (Regno Unito) Acquirente verificato Verificato

Bought almost a year ago . During this time it's suffered from excruciatingly slow menu response and random crashes on a daily basis. When I contacted sony about this they said they couldn't collect but I'd have to deliver to a repair specialist miles away. Poor product and poor customer service. Wont be buying another sony. Should have stuck to samsung.

Qualità delle immagini

Nella media

Qualità audio

Nella media

Funzioni

Sufficiente

Design

Scadente

Semplicità d'uso

Scadente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Da migliorare

102 cm (40") 04/07/2021 di Gianlu56 (Italia) Acquirente verificato Verificato

Dopo un anno e mezzo dall’acquisto sono comparse delle righe verticali sullo schermo, ho portato l’apparecchio in assistenza Sony da una settimana. Sono in attesa di sostituzione. Nel primo anno e mezzo comunque è andato tutto ok con ottima immagine e colori.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

0

0

Segnala questa recensione
0

Lignes noires verticales

102 cm (40") 25/06/2021 di fred7707 (Francia) Acquirente verificato Verificato

Achat chez Boulanger il y a 1 an et 10 mois, des lignes noires verticales sont apparues. Le service support de Sony doit me contacter pour résoudre le problème ...

Qualità delle immagini

Scadente

Qualità audio

Sufficiente

Funzioni

Scadente

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

1

1

Segnala questa recensione
Risposta da Customer Support
28/06/2021

Bonjour fred7707,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Équipe Sony Support.

0

Superb TV

102 cm (40") 08/06/2021 di Robbo66 (Regno Unito) Acquirente verificato Verificato

Great picture, sound and functionality. All the top quality you expect from Sony.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

très bon télévision

102 cm (40") 05/06/2021 di Philippe07 (Francia)

Télévision correspond parfaitement à son environnement, image et son de qualité, réception TNT nickel, seul problème: connectivité réseaux, beaucoup de codecs sont absents

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Buono

Funzioni

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Great picture

123 cm (49'') 04/06/2021 di PDddd (Regno Unito) Acquirente verificato Verificato

Remote control very plasticity have to press fairly hard

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Sony Support UK
07/06/2021

Hi PDddd,

Thank you for your review.

We’re glad to learn that you’re happy with the overall performance of the TV. Having read your review, we would like to highlight that we've passed your feedback about design of the remote control to the proper channels for future consideration and product development. If you require any further assistance, you to contact us using the details in the following link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

makkelijke bediening

102 cm (40") 10/05/2021 di Hennie sr (Paesi Bassi)

vergeten te registreren? maar wil het toch proberen.

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Nella media

Funzioni

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Telewizor super

102 cm (40") 04/05/2021 di Patka0401 (Polonia) Acquirente verificato Verificato

Mam go od miesiąca obraz oraz dźwięk oraz wszystkie funkcje bez zarzutu

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

1

Segnala questa recensione
0

great design

123 cm (49'') 06/04/2021 di FTSE (Regno Unito) Acquirente verificato Verificato

More than happy with visual appearance and quality

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Sony Support
08/04/2021

Hi FTSE,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

TV problems

102 cm (40") 06/04/2021 di JS803 (Regno Unito)

I bought this product 18 months ago it has a problem with the Info bar displaying screen format across the top locking on when changing from HD to 1080. It has now also has gray vertical bars on half the screen.

Qualità delle immagini

Scadente

Qualità audio

Sufficiente

Funzioni

Sufficiente

Design

Nella media

Semplicità d'uso

Sufficiente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Sony support
08/04/2021

Hi JS803,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you're experiencing an issue with the screen and the info banner.
Regarding the bars, we recommend following the steps here: https://bit.ly/31qpON7. If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support UK

0

Świetny obraz

102 cm (40") 04/04/2021 di Hania57 (Polonia) Acquirente verificato Verificato

Telewizor po wymianie ale nadal uważam ze jest świetny jak na swoją cenę

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Buono

Funzioni

Buono

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Červené tlačítko

102 cm (40") 18/03/2021 di Hugo24 (Repubblica Ceca)

TV je o.k.Je to již 7 Sony v pořadí počínaje trinotrony.Jediná věc,která mne trápí,že musím čas od času tv úplně vypnout/resetovat/neb se mi po čase při přehrávání tv pořad na červené tlačítko,tak se obraz zasekává.Někdy se to zlepší při použití menšího rozlišení obrazu.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Buono

Funzioni

Buono

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Buen producto

102 cm (40") 15/03/2021 di Fpc1 (Spagna) Acquirente verificato Verificato

Llevo más de un año con él producto y estoy muy satisfecho de sus prestaciones

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Buono

Funzioni

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

1

0

Segnala questa recensione
0

Ottimo televisore ma scarso lato Smart

102 cm (40") 04/03/2021 di BUT21 (Italia) Acquirente verificato Verificato

Ottima fattura, audio tutto sommato decente, ma ci ho messo una soundbar; abbastanza facile ed intuitiva nei menù ho dovuto cercare un aggiornamento tramite pc e quindi usando una chiavetta usb del firmware perchè quello presente era datato, ciò nonostante non è possibile installare applicazioni tipo Disney+, Timvision che oggi sono il minimo che una smart tv deve avere, tutta colpa del sistema operativo preinstallato non android. A saperlo non lo avrei preso.

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Nella media

Funzioni

Scadente

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Customer Support
08/03/2021

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Purtroppo, solo gli Android TV possono scaricare nuove applicazioni. Altri televisori hanno applicazioni preinstallate, o applicazioni che vengono aggiunte o rimosse dal sistema sul server. Per dettagli, dai un'occhiata qui: http://bit.ly/2H0xeLt (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto Sony Italia

0

Ottimo TV Sony

102 cm (40") 21/02/2021 di Odorico (Italia) Acquirente verificato Verificato

Ho acquistato questo TV un mese fa, lo consiglio perché è fantastico.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

0

0

Segnala questa recensione
0

Prodotto Valido,consigliato.

102 cm (40") 20/02/2021 di Lilium (Italia) Acquirente verificato Verificato

Ho acquistato il televisore un paio di mesi fa e sono molto soddisfatto (lo avrei voluto più grande ma non avevo il posto): ottime funzionalità, colori brillanti, immagini nitide, ottimo collegamento WiFi col PC e nella navigazione Internet. Lo consiglio a tutti, anche se ora ci sono i nuovi modelli sicuramente ancora più performanti. Con Sony, comunque, non si sbaglia: tutto ciò che ho acquistato è valido anche per apparecchi datati.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

1

0

Segnala questa recensione
0

0ttimo prodotto

102 cm (40") 19/02/2021 di Emiliano11 (Italia)

Utilizzo il TV molte ore al giorno, posso dire che sono soddisfatto del prodotto acquistato.

Qualità delle immagini

Nella media

Qualità audio

Nella media

Funzioni

Buono

Design

Nella media

Semplicità d'uso

Buono

0

0

Segnala questa recensione
0

Runs slower than any other TV than the house

102 cm (40") 14/02/2021 di Rob V (Regno Unito)

The TV started running very slowly after a few weeks of purchase especially on streaming services such as Netflix and BBC iPlayer. Now even the remote fictions are slow. Once I reset to factory settings everything speeds up to what I would expect but then slows down again around a week later

Qualità delle immagini

Nella media

Qualità audio

Nella media

Funzioni

Scadente

Design

Nella media

Semplicità d'uso

Scadente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Customer Support
17/02/2021

Hi Rob,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your TV. To ensure optimal performance, we recommend making sure the TV is updated to the latest software version available here: http://bit.ly/3qxSDRE
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

No longer working

102 cm (40") 06/02/2021 di Harassedmum (Regno Unito)

Great picture but remote unresponsive and scanning access iplayer and Amazon apps. Bought replacement remote but no better

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Buono

Funzioni

Scadente

Design

Scadente

Semplicità d'uso

Scadente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Customer Support
10/02/2021

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your TV. To ensure optimal performance, we recommend making sure the TV is updated to the latest software version available here: http://bit.ly/3d0dBoa We also recommend testing the remote using the guide here: http://bit.ly/3pfDoLL
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Znakomity obraz

102 cm (40") 04/02/2021 di Krzysztof43 (Polonia)

To już mój drugi TV Sony Bravia. Poprzedni miał >10 lat i działał świetnie, ale chciałem miec większy ekran

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Buono

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Optimal

123 cm (49'') 04/02/2021 di Kberger (Germania)

Obwohl gebraucht bekommen Und selbst wenn es neu wäre Preis/Leistung Verhältnis top

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Buono

Funzioni

Nella media

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

dobre funkcje brak funkcji player

102 cm (40") 02/02/2021 di ted45 (Polonia) Acquirente verificato Verificato

kupiony 2 lata temu problem z nośną ,uszkodzenie matrycy (szare pionowe pasy

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Nella media

Funzioni

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Customer support
05/02/2021

Dziękujemy za opinię.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
Aplikacja Player została wycofana z urządzeń opartych na systemach operacyjnych innych niż Android. Poniżej przekazujemy odpowiedni artykuł w tej sprawie:
https://bit.ly/36IPC90
W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem urządzenia zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:

Telefon: +48 22 30 60 694

E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com

Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Pozdrawiamy,
Zespół Sony Polska

0

Rubbish

102 cm (40") 19/01/2021 di Tomaspocosgair (Irlanda)

I purchased this TV in Curry's-PC World Galway, Ireland...it worked fine for a couple of weeks then suddenly and without warning, ALL of the Apps disappeared and TC WILL TV NOT connect to the the WIFI. Despite several months of attempting to troubleshoot a fix, closed shops, unsuitable fix solutions offered by the shop, USELESS troubleshooting on Sony's websites (US, Ireland and UK), the TV is now essentially useless and I cannot return it to the shop for repair/replacement as I cannot locate the purchase receipt. I wont be expecting a solution from Sony at this stage and I will certainly NOT be recommending this product to anyone.....

Qualità delle immagini

Scadente

Qualità audio

Scadente

Funzioni

Scadente

Design

Scadente

Semplicità d'uso

Scadente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Sony Support UK
25/01/2021

Hi Tomaspocosgair,

Thank you for your review.

We are sorry to learn that you’re facing difficulties accessing the Wi-Fi on your TV. We recommend using the online step by step troubleshooting guide addressing all of the possible issues with the TV available here: https://bit.ly/2zjzXPC. If the issue is still evident, we recommend you to contact us using the details in the following link: https://bit.ly/2Gblau9.

Sony Support IE

0

Eleganckie

102 cm (40") 17/01/2021 di Damianek (Polonia)

Dobrze jest nie trzeba tego poprawiać jest lepiej niż myślałem

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Very Disappointing, not worth the hassle

102 cm (40") 17/01/2021 di DazandAl (Regno Unito) Acquirente verificato Verificato

Decided to upgrade from our usual choice of television brand to a Sony. A month after purchase apps started not functioning adequately, TV started freezing and remote not functioning. Tried all obvious troubleshooting solutions but to no avail. Sony help centre were extremely helpful and sent a USB stick to try resolve. Unfortunately this didn't have desired effect but left us with no picture at all. We could read what was on the screen but unable to see or hear. Decided to ask for refund. On asking helpline, I found out that Sony Centres aren't actually Sony, so had to ring the Sony centre where I purchased l. Alas I was outside of the 20 days policy. But they agreed too to refund. So after a 48 mile round trip and having to pay a 15% restocking fee, which confused me as it wasnt actually working. I did receive a full refund and was out off pocket of around £100, ironic as I I would my usual TV brand is £100 cheaper too. So could've saved myself £200 if I hadn't chosen to, in theory, upgrade. We live and learn

Qualità delle immagini

Nella media

Qualità audio

Sufficiente

Funzioni

Scadente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Scadente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Customer Support
22/01/2021

Hi DazandAl,

We appreciate your feedback, and we're sorry to hear that you've returned your TV. Although our products pass strict quality tests, due to the nature of electrical components, we cannot completely eliminate the possibility of spontaneous failure. Sony provides a guarantee to protect users in such circumstances. We hope you consider our products again in the future.
If you require any further assistance, you may contact us using the details here: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Geweldig

102 cm (40") 16/01/2021 di Adpr (Paesi Bassi)

Ik heb mijn tv een jaar geleden gekocht en ik ben er nog steeds super blij mee!

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Preis Leistung ist o.k.

102 cm (40") 13/01/2021 di Hans Meier (Germania) Acquirente verificato Verificato

Bis jetzt alles gut. Nach einem halben Jahr musste die Software aktualisiert werden. Kein Bild kein Ton. Der Service war aber gut per Telefon.

Qualità delle immagini

Buono

Qualità audio

Nella media

Funzioni

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Jest ok

102 cm (40") 31/12/2020 di Wtal (Polonia) Acquirente verificato Verificato

Polecam śmiga exstra......... ............,..........

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Super Gerät

102 cm (40") 28/12/2020 di Mame47 (Svizzera)

Schönes gepflegtes Gerät und sehr übersichtlich Bild und Ton hervorragend

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Buono

Design

Buono

Semplicità d'uso

Buono

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Disappointed.

102 cm (40") 27/12/2020 di RP29 (Regno Unito) Acquirente verificato Verificato

I’m not as happy as I thought I would be with the HD. I’m not technical so maybe I need to adjust the settings but when I checked on the support website the instructions are for a different TV. The menu it shows is different to mine and I’m not sure who can help me set it up properly or explain it to me Shame

Qualità delle immagini

Sufficiente

Qualità audio

Nella media

Funzioni

Sufficiente

Design

Nella media

Semplicità d'uso

Sufficiente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
Risposta da Sony Support UK
03/01/2021

Hi RP29,

Thank you for your review.

We are sorry to learn that you are facing difficulties setting up your TV. Having read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information so that we can help using the details in the following link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

Excellent!

123 cm (49'') 27/12/2020 di Jankoni (Regno Unito) Acquirente verificato Verificato

This TV delivered more than I ever expected. Display is gorgeous considering it's not OLED, QLED or any other similar... Android is working beautiful and blazingly fast. I managed to connect soundbar using hdmi arc and it was detected instantly. This is a no brainer, ultimately the best TV for it's price tag.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Einfach zu bedienen,Super Bild und Extras

102 cm (40") 26/12/2020 di oldie44 (Germania) Acquirente verificato Verificato

Dieses Gerät besitze ich (70+) seid 4 Jahren und habe den Kauf NIE bereut!! Ich habe sehr schnell die Einstellungen für meine Bedürfnisse gespeichert .Super finde ich, dass z.B. Netflix bereits eingestellt ist,

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Buono

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Sony una garanzia

102 cm (40") 24/12/2020 di Ilario (Italia) Acquirente verificato Verificato

Ho comprato questo Tv un mese fa circa e non avevo dubbi in casa ho tutto Sony , 2 tv lettore dvd bluray con home tehater un vecchio video registratrore 2 play station che dire SONY UNA GARANZIA

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

0

0

Segnala questa recensione
0

Bon appareil

102 cm (40") 15/12/2020 di Mirette (Francia)

Bon appareil, simple à utiliser, taille confortable

Qualità delle immagini

Nella media

Qualità audio

Nella media

Funzioni

Nella media

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Výborne funkce

102 cm (40") 06/12/2020 di Petule (Repubblica Ceca) Acquirente verificato Verificato

Tento produkt mám delší dobu a více produktu značky Sony jsem max spokojena .

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Buono

Funzioni

Eccellente

Design

Buono

Semplicità d'uso

Eccellente

Traduzione momentaneamente non disponibile, riprova più tardi

0

0

Segnala questa recensione
0

Spettacolare

102 cm (40") 04/12/2020 di Alfatrac (Italia) Acquirente verificato Verificato

Ho comprato il televisore da circa 1 mese d sono molto soddisfatto.

Qualità delle immagini

Eccellente

Qualità audio

Eccellente

Funzioni

Eccellente

Design

Eccellente

Semplicità d'uso

Eccellente

0

0

Segnala questa recensione